Wordt de All on 4 / All on 6 behandeling vergoedt door de zorgverzekeraar?

In meeste gevallen wordt dit niet vergoed door de zorgverzekering. Indien u een aanvullende verzekering hebt voor tandheelkundige zorg, is het mogelijk dat uw zorgverzekeraar een vergoeding (gedeeltelijk) uitkeert.

 

Is de All on 4 behandeling pijnlijk?

De behandeling is vrijwel pijnloos. Bekijk de ervaringen van onze cliënten.
Heeft u angst voor de tandarts? Wij werken  ook met een roesje. Wij hebben voor de patiënten die echt angst hebben is er speciale begeleiding.

Hoewel de meeste van onze behandelingen volgens onze patiënten als pijnloos worden ervaren, biedt Vast Gebit In 1 Dag behandelingen onder narcose aan.

 

Wat is het verschil tussen All on 4 of All on 6?

Het verschil is dat in sommige gevallen het kakkbot of de mond er dusdanig aan toe is dat er in plaats van 4 implantaten, 6 implantaten nodig zijn om het gebit vast te zetten.
Dus in plaats van een gebit op 4 implantaten, krijg je een gebit op 6 implantaten.

 

Wat is het verschil tussen een kunstgebit /klikgebit of een All on 4?

Het verschil tussen een All on 4 gebit of een kunstgebit/of klikgebit is dat je het gevoel van je eigen gebit ervaart. Dit komt onder andere doordat een All on 4 gebitsprothese geen gehemelte heeft, het zit vast geschroefd op de implantaten.

Bij een kunstgebit zit het gebit los in de mond, bij een klikgebit moet je het gebit steeds uitnemen om te reinigen. Doordat het gebit vastzit en geen gehemelteplaat heeft heb je meer smaak en meer het gemak om van alles te eten, en je gebit te reinigen als je eigen gebit. Dus geen voedselresten meer onder het gehemelte.

 

Hoe ervaren mensen de All on 4 behandeling?

U kunt kijken voor de resultaten van de behandelingen op before and afters. Ook kunt u bekijken wat de patiënten zelf vertellen over de behandeling in deze video reviews, review pagina.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *