Logo Vast Gebit In 1 Dag

All on 6

All on 6

WAT IS EEN ALL ON 6 VAST GEBIT OP IMPLANTATEN?

Het team van Vast Gebit In 1 Dag is gespecialiseerd in implantaatbehandelingen. Eén van die expertises is de All on 6 methode. Het doel van Dr. Nashat Gara en zijn team is het nabootsen van een natuurlijk gebit, zowel in het uiterlijk als in functionaliteit. Of u nou een ontbrekende tand hebt of een volledig tandeloze kaak: er is een implantaatoplossing voor iedereen, en dat in één dag!

Wat zijn de voordelen van een all on 6 behandeling?

  • De behandeling is zo goed als pijnloos;
  • Het personeel doet er alles aan u op uw gemak te stellen;
  • Het All on 6 implantaat is op langere termijn goedkoper;
  • U kan kiezen voor een behandeling onder narcose;
  • Het systeem bespaart de patiënt tijd en overbodig ongemak;
  • Behandeling ook geschikt voor geslonken kaken;
  • De behandeling heeft een slagingskans van 95%;
  • U heeft vijf jaar garantie.

Meer weten over all on 6 blijvend gebit?

de all on 6 behandeling

Het All on 6 systeem is gebaseerd op technologische kennis die erop is gericht om een stevige, vaste en duurzame basis aan de tanden te geven zodat ze lang meegaan. Het systeem is de uitkomst van de beste ontwikkelingen die hebben plaatsgevonden op het gebied van implantaten in de laatste twintig jaar, en biedt een kwalitatieve en onmiddellijke vervanging voor verloren tanden en kiezen. 

Bij een All on 6 behandeling legt de implantoloog van Vast Gebit In 1 Dag met zes implantaten de basis voor de prothese. Deze implantaten zijn schroeven die in het kaakbot worden vastgeschroefd. Dit klinkt heftig, maar hier voelt u niets van. Op deze schroeven wordt het op maat gemaakte gebit geplaatst. Na enkele maanden is de implantaat vergroeit met het bot. Al in de tussentijd kunt u gewoon eten en ervaart u geen pijn.

Wilt u graag meer informatie over de procedure of heeft u andere vragen? Neem dan contact met Vast Gebit In 1 Dag via het formulier, stuur ons een mail of bel ons gerust even op.

Ga ook voor een stralende glimlach en kies voor het comfort van een vast gebit in één dag!

voor wie is de all on 6 behandeling bedoeld?

Een gezonde mond is van groot belang voor de kwaliteit van leven. Als u niet goed kan eten vanwege een slecht of pijnlijk gebit, komt dat uw lichamelijke gezondheid ook niet ten goede. Schaamte om een missende tand of een verwaarloosd gebit komt ook vaak voor. Sommige mensen zijn het ongemak van een kunstgebit zat, welke soms los kan zitten.

Voor al deze gevallen is een volledig nieuw gebit door bijvoorbeeld een All on 6 behandeling een goede oplossing. De kortheid van de behandeling verkleint de kans op infecties en verhoogt de slagingskans van de behandeling. De brug is gemaakt van licht materiaal dat makkelijk en snel schoon te maken is, en dat geen overbodige druk op de implantaten uitoefent. Tandartsen van Vast Gebit In 1 Dag zetten dit nieuwe, blijvende gebit al in één dag! Deze unieke methode heeft een slagingskans van 95% en heeft al vele cliënten een stralende lach opgeleverd.

Ervaringen

Bekijk hieronder een van onze video testimonials

Video ervaring all on 4
Video afspelen

Voor meer testimonials kunt u de video review pagina bekijken:

PATIËNTEN OVER ONS

direct consult aanvragen voor een all on 6 behandeling

Contact

Groest 71-3,
1211 EA Hilversum