Logo Vast Gebit In 1 Dag

Ervaringen

Vast Gebit In 1 Dag

Angst voor de tandarts en een slecht niet passend kunstgebit waar ik nauwelijks mee kon kauwen en bijten hebben mij,
nu ruim vier jaar geleden doen besluiten naar een andere oplossing te zoeken.
Via internet kwam ik terecht bij NG Dent voor het plaatsen van een vast kunstgebit.
De ontvangst door Mevrouw Boulidam verliep heel prettig. Dokter Gara die de foto’s kwam beoordelen stelde mij meteen gerust en ik had er het volste vertrouwen in dat het allemaal wel goed zou komen. Tijdens de behandeling waarbij er 6 implantaten en een noodgebit werden geplaatst heb ik geen pijn ondervonden.
Ook de napijn de volgende dag viel erg mee. Mijn gezicht leek de eerste dagen na de behandeling meer op een meloen  maar dat trekt weer helemaal weg en dan kun je genieten met een brede lach. Maar het fijnste was dat ik na lange tijd weer kon bijten en goed kauwen. Na een aantal weken werd het definitieve gebit geplaatst, ook dit was goed te doen.
Ik moet eerlijk zeggen dat de behandeling wel prijzig is maar voor mij elke cent waard. Ook de controles verlopen soepel en een afgebroken tand werd volledig kosteloos en onzichtbaar hersteld.
Alle lof voor Dokter Gara die mij meteen geruststelde en perfect behandelde, Hayat Boulidam die tijdens de behandeling vaker binnenliep om te vragen of alles goed ging met mij en of ik nog iets nodig had, Franca die nu inmiddels weer een paar jaar aan de receptie zit en altijd behulpzaam en persoonlijk betrokken is en dan natuurlijk de rest van het team.
Dank jullie wel.

A. Feron uit Oosterhout

Een gedegen voorlichting door mevr. H. Boulidam heeft mij over kunnen halen om mij door Dr. Gara te laten behandelen. Met de informatie die ik hem gegeven had durfde hij de ingreep wel aan. Na een operatie van ruim 6 uur waarbij in zowel de boven- als onderkaak botopbouw werd aangebracht en de benodigde implantaten ging ik met een mond vol tanden naar huis.

Mevr. D. Weij-Kalogirou

Vast Gebit in 1 Dag
foto3

Het eindresultaat is echt super mooi, een hele mond vol met mooie tanden. Dr Gara en zijn team werken rustig en ze behandelen je echt als mens. Bij problemen helpen ze je gelijk. Echt een super service.
Kan iedereen met gebitsproblemen Vast Gebit In 1 Dag aanraden!

Leonie

De behandeling werd zéér professioneel uitgevoerd en niet eens onder algehele verdoving. Een groot voordeel van NG-Dent vind ik dat een implantoloog, een tandarts en een tandtechnicus nauw samenwerken, bijgestaan door een aantal goede assistenten.

Op een gegeven moment stonden alle drie de mannen bij de stoel en dat gaf de indruk professioneel en met aandacht behandeld te worden. Het resultaat is er naar.

Cees van den Broek

Vast Gebit in 1 Dag
Vast Gebit in 1 Dag

Na een ingrijpende operatie die langer duurde dan voorzien kwam Dokter Gara met het goede nieuws dat hij ook al onmiddellijk vier implantaten geplaatst had. De overige implantaten konden pas geplaatst worden nadat het nieuw geplaatste bot zich had vastgezet.

Een half jaartje later was het dan zover en kreeg ik nogmaals vier implantaten. Dit stelde echt niks voor en was gebeurd voor ik het wist. Nog een aantal maanden later kreeg ik dan mijn nieuwe tanden en wat ben ik blij. Ik durf terug lachen met mijn tanden bloot.

Philip

Dr. Gara en zijn team hebben vakwerk geleverd want ik heb nu prachtige tanden in mijn bovenkaak waar ik heel blij mee ben. Alle behandelingen zijn voorspoedig verlopen. En ook de tijdelijke noodvoorziening zag er keurig uit. Het is een heel traject maar het eindresultaat is geweldig!

Bedankt voor al jullie goede zorgen en prettige samenwerking.

C. de Jong

Vast Gebit in 1 Dag
foto1

Ik ging met klein hartje binnen en na een 5 tal uren ging ik met een stralende noodprothese naar huis. Ik kon zelfs al eten die dag. Het was onvoorstelbaar. Ik had een nieuw begin gekregen van het team van Dr. Gara. Na een paar controles had ik een 4 tal maanden later al mijn definitieve porseleinen constructie in mijn mond en ik krijg nog iedere week complimenten erover.

Tom

hebben deze verhalen u overtuigd?

Contact

Groest 71-3,
1211 EA Hilversum