Logo Vast Gebit In 1 Dag

Video ervaringen

Deze patiënten gingen u voor,
bekijk hoe zij onze behandeling hebben ervaren.

Dhr. Stremersch

54 jaar

Meneer miste al heel wat tanden en kiezen en had moeite met een uitneembaar plaatje, klipgeit. Zodra hij in België over het All on 4 systeem had gehoord is hij gaan zoeken en kwam hij uiteindelijk bij ons terecht. In België was het een heel lang traject van een jaar tot anderhalf en waarbij
hij een periode zelfs zonder tanden moest lopen. Hij is daarom op zoek gegaan naar een ervaren arts die dit systeem al jarenlang met succes plaatst. Vanaf dag 1 was hij al erg content met zijn tijdelijke brug en kon daar weer alles mee. Wij hebben hem zelfs moeten bellen dat het tijd was voor z’n definitieve bruggen en gebit.

Video ervaring All on 4
Video afspelen over Video ervaring All on 4
Video ervaring implantaten
Video afspelen over Video ervaring implantaten

Dhr. Quaak

60 jaar

Meneer had al zeer geruime tijd een uitneembaar kunstgebit waar hij zeer ontevreden over was. Na een zoektocht naar een alternatief, kwam hij uit op een vast gebit op implantaten bij ons. Meneer had er de lange reis vanuit Limburg naar Hilversum graag voor over en hij geniet nu met een big smile van zijn mooie en functionele vaste gebit.

Mevr. Smit

42 jaar

Mevrouw kreeg van haar eigen tandarts te horen dat alle tanden en kiezen eruit moesten, maar wilde niet overstappen op een los kunstgebit. Toen zij in onze kliniek terecht kwam wilde ze graag weten of zij in aanmerking kwam voor een vast gebit. Na grondig onderzoek bleek dat dit kon en zijn we het behandeltraject gestart. Zo heeft ze naar haar eigen gevoel geluisterd en is zij niet meteen akkoord gegaan met de enige optie die haar door haar eigen tandarts werd geboden, namelijk een los kunstgebit. Ze kan nu alles weer doen met haar vaste gebit en komt nu alleen nog maar voor de periodieke controles bij ons terug.

Video ervaring vast gebit in 1 dag
Video afspelen over Video ervaring vast gebit in 1 dag
Video ervaring vast gebit in 1 dag
Video afspelen over Video ervaring vast gebit in 1 dag

Mevr. Vuur

92 jaar

“Na 40 jaar een kunstgebit gedragen te hebben, lijkt het wel alsof ik mijn eigen tanden terug heb”, geeft zij in deze video aan. Zij doet alles nog op eigen kracht en geniet nog volop van het leven. Met het vaste gebit heeft zij geen gehemelteplaat meer, waardoor ze weer ouderwets kan genieten van een lekker biefstukje.

Mevr. de Jong

45 jaar

Mevrouw heeft 5 jaar geleden vaste implantaten laten zetten in de bovenkaak. Vanwege parodontitis, terug trekkend tandvlees en los zittende elementen moest er wat gebeuren met haar bovengebit. Na een ontspannen gesprek heeft ze alles laten bezinken en besloten het traject in te gaan.

Video ervaring implantaten
Video afspelen over Video ervaring implantaten
Video ervaring all on 4
Video afspelen over Video ervaring all on 4

Mevr. Meijwaard

29 jaar

Mevrouw had door allerlei problemen in het verleden een heel slecht gebit waar haar toenmalige tandarts niks mee kon. De tandarts heeft toen alles verwijderd waardoor mevrouw ineens een los kunstgebit in haar mond had, waar ze als jonge vrouw slecht mee kon leven. Ze heeft wat research gelezen over de All on 4 behandeling en kwam toen bij onze kliniek terecht. Zij had een heftige trauma overgehouden en was extreem bang voor de behandeling. Benieuwd hoe zij dit ervaren heeft? 

Mevr. Paltan

47 jaar

Deze mevrouw heeft een vast gebit op implantaten behandeling ondergaan in onze Vast Gebit In 1 Dag kliniek in Hilversum. Ondanks dat zij ontzettend tegen de behandeling opkeek en met pijn in de buik naar de kliniek kwam, heeft zij de All on 4 behandeling pijnloos ondergaan. Zij geeft aan zeer content te zijn met de behandeling en het resultaat.

Video ervaring All on 4
Video afspelen over Video ervaring All on 4
video ervaring narcose behandeling
Video afspelen over video ervaring narcose behandeling

Dhr. Feukkink

41 jaar

Een heel bijzonder persoonlijk verhaal vinden wij zelf, meneer moest 7 kiezen laten trekken maar door zijn enorme angst voor de tandarts liet hij zijn kiezen trekken onder algehele narcose in het ziekenhuis te Gelderland. Toen bleek dat er erg veel aan het gebit gedaan moest worden kwam hij met klamme handen bij ons terecht voor advies. Nadat hij tijdens een persoonlijk consult in onze kliniek geadviseerd werd kwam hij terug voor de resterende behandelingen.
Het resultaat… een zeer dankbare en tevreden cliënt.

Mevr. Dekkers

55 jaar

Deze mevrouw vertelt over haar vast gebit op vaste implantaten behandeling bij het Vast Gebit In 1 Dag kliniek in Hilversum. Bij de reguliere tandarts werd haar verteld dat haar tandvlees niet goed genoeg was om implantaten in te zetten. Na uitvoerig onderzoek van Dokter Nashat Gara bleek dat dit zeker wel mogelijk was. Het resultaat, een tevreden patiënt van Vast Gebit In 1 Dag met een nieuw gebit op vaste implantaten.

Video ervaring impantaten
Video afspelen over Video ervaring impantaten
Video ervaring all on 6
Video afspelen over Video ervaring all on 6

Mevr. Nouwes

48 jaar

Nadat ze in Brabant geen oplossing gevonden had voor haar uitneembare kunstgebit waar ze al jaren mee liep kwam ze bij ons terecht. Ze wou graag van haar losse kunstgebit af en koos daarom voor de All on 6 behandeling. Samen met haar man is ze de behandeling aangegaan en beiden hebben ze onze kliniek met een lach verlaten. Het spiegelmomentje toen mevrouw haar nieuwe tanden zag zullen we nooit vergeten. Onze goedlachse Brabanderes.

Mevr. Wagenaar

66 jaar

Mevrouw had een extreme angst voor de tandarts.
Ze was daardoor al jaren
niet meer naar de tandarts geweest met alle gevolgen van dien. Toen ze koos voor een vast gebit op implantaten (All on 6) omdat ze niks uitneembaars wou, besefte zij dat ze deze stap al jaren geleden had moeten nemen.
Nu vertelt zij oprecht in haar eigen woorden hoe zij de behandeling en de dag zelf heeft ervaren.

Video ervaring all on 6
Video afspelen over Video ervaring all on 6
Video ervaring all on 4
Video afspelen over Video ervaring all on 4

Dhr. van Tienhoven

68 jaar

Meneer was al ruim 45 jaar tandeloos en had nooit durven dromen dat hij vaste tanden kon krijgen omdat hij er al jaren mee bezig was en nooit doorverwezen was. Hij wou graag van zijn kunstgebit af en heeft ons benaderd voor de All on 4 behandeling. Hij geniet nu van zijn vaste tanden waar hij weer alles mee kan doen.

Dhr. Hamstra

63 jaar

Meneer Hamstra heeft een aantal jaar geleden een vast gebit op implantaten laten plaatsen bij Dokter Gara.
Hij is er zeer blij mee en verteld over dat hij zichzelf er weer verzorgd uit zag zien met het nieuwe gebit.
Hij heeft de behandeling bij Dokter Gara als zeer prettig ervaren en ging dezelfde dag nog met een vast gebit naar huis.

vast gebit op implantaten
Video afspelen
Video ervaring implantaten
Video afspelen over Video ervaring implantaten

Mevr. Drost

72 jaar

Mevrouw Drost vertelt over hoe content zij is met haar vaste gebit op implantaten. Ze kan alles eten, zelfs een appel en durft weer breed uit te lachen.
De behandeling heeft ze ondergaan bij Vast Gebit In 1 Dag.

Contact

Groest 71-3,
1211 EA Hilversum