Logo Vast Gebit In 1 Dag

Facings

Facings

Porseleinen schildjes ( facings )

Een facing is bedoelt voor mensen die graag hun gebit willen verfraaien. Oneffenheden zoals spleetjes en scheefstaande tanden kunnen worden herstelt door schildjes aan te brengen op de tand. De facings worden voornamelijk voor de voortanden gebruikt. Doormiddel van het aanbrengen van een porseleinen laagje, kan de tandarts van Vast Gebit In 1 Dag uw gebit het uiterlijk geven dat u wenst.

Voor wie is een facing geschikt?​
Een gezond gebit betekend niet altijd een mooi gebit. Er kunnen verkleuringen optreden, of misschien is er een stuk tand afgebroken waardoor uw gebit niet meer de uitstraling heeft die u graag bij uzelf zou willen zien. Hier kan u zich voor schamen. Misschien durft u zelfs niet meer te glimlachen, ondanks u een gezond gebit heeft. De tandartsen van Vast Gebit In 1 Dag kunnen u dan goed helpen. Naast verscheidene implantaatbehandelingen voeren wij ook behandelingen zoals facings uit. Zo ziet uw gebit er weer fantastisch uit!

Wat is het verloop van de behandeling?

Bij Vast Gebit In 1 Dag kunnen wij in principe de facings in één dag aanbrengen. Om voor u het gewenste resultaat te behalen, zijn er vaak twee bezoeken aan de tandarts nodig.
Bij het eerste bezoek wordt er via een kleurenstalenkaart bepaalt welke kleur facing het beste bij u past. U wilt natuurlijk niet dat de facing een andere kleur krijgt dan de rest van uw tanden! Indien nodig wordt er daarna wat glazuur van uw tand afgeslepen, zodat de facing straks goed op uw tand past. Aan de hand van een afdruk van uw tand, wordt er in het tandtechnische laboratorium een passende facing geproduceerd. Bij het tweede bezoek wordt de facing in uw mond geplaatst. Dit is volledig pijnloos.

Het onderhouden van facings

Het onderhouden van één of meerdere facings is uiteraard net zo belangrijk als het onderhoud van de rest van uw gebit.
Een facing is gemaakt om jaren te blijven zitten, mits u er zorgvuldig mee omgaat. Gebruik een tandenborstel met zachte haren en zorg ervoor dat u niet teveel druk uitoefent op de tand met een facing. Gewoonten zoals knarsetanden of nagelbijten kunnen de facing ook beschadigen. Het wordt aangeraden om ook goed te flossen. Door deze adviezen in acht te nemen, kan u nog jarenlang genieten van uw tanden, en bovendien breeduit glimlachen!

Ervaringen

Bekijk hieronder een van onze video testimonials

Video ervaring implantaten
Video afspelen

Voor meer testimonials kunt u de video review pagina bekijken:

PATIËNTEN OVER ONS

meer informatie over facings door vast gebit in 1 dag?

Contact

Groest 71-3,
1211 EA Hilversum