All on 4

Wat is een All On 4 vast gebit op implantaten?

All On 4 (All On Four) is een unieke methode dan wel een unieke procedure waarbij u een volledig vast gebit krijgt op slechts vier tandimplantaten. DR Nashat Gara en het professionele team van Vastgebit in 1 Dag zijn gespecialiseerd in de All on 4 (All on four) behandeling.

Wilt u af van een vervelend los kunstgebit of bent u het zat dat de gehemelteplaat van uw prothese in de weg zit? Bij een All on 4 (all on four) gebit op implantaten heeft u hier helemaal geen last meer van.

De prothese die op de 4 implantaten wordt gezet heeft geen gehemelteplaat en voelt aan als uw eigen tanden! Wij doen ons best om met het All on 4 (All on four) gebit een zo natuurlijk mogelijk ogend gebit te creëren. 

All on 4 gebit

Wat zijn de voordelen van deze behandeling (All on 4 op implantaten)?

 • De behandeling is vrijwel pijnloos, ook geen napijn;
 • Behandeling wordt gerealiseerd in 1 dag;
 • Alleen kwalitatieve materialen, geen kunststof;
 • U kunt kiezen om de behandeling onder narcose te ondergaan;
 • Geen gehemelteplaat, dus u behoudt uw volledige smaak en de gehemelteplaat zit niet meer in de weg;
 • Ons team is zeer ervaren en doet er alles aan om u op uw gemak te stellen;
 • Het All on 4 implantaat is op langere termijn voordeliger;
 • De behandeling heeft een slagingskans van 95%;
 • Vijf jaar garantie op het vaste gebit en implantaten;
 • Niet meer bang zijn dat uw gebit los gaat;
 • Bij sterk geslonken kaken kan de All On 4 techniek ook worden toegepast, vaak zonder aanvullende ingrepen;
 • U kunt weer breeduit lachen!

Ervaringen All on 4

Bekijk hier de ervaringen van onze klanten......

All on 4
Video afspelen

Voor meer testimonials kunt u de video review pagina bekijken:

Wat is een vast gebit op implantaten?

Heeft u nog nooit gehoord van deze techniek? Dat kan kloppen. Het All on 4 (all on four) gebit is 1 van de nieuwste technieken. Deze techniek waarbij het gebit op slechts 4 implantaten wordt geplaatst is razend populair.

Wat is er nieuw aan deze techniek? De behandeling vindt plaats in slechts 1 dag. U verlaat dezelfde dag de kliniek met uw nieuwe gebit! U heeft hierna dus een vast gebit die een hoge levenskwaliteit heeft.

all on 4 behandeling

Intake

Bent u benieuwd hoe dit proces verloopt? U krijgt eerst een consult. Op het consult zullen er digitale scans worden gemaakt van uw gebit. Op basis van de scans beslist de implantoloog waar de 4 implantaten (All on 4/ All on four implantaten) geplaatst worden.

In samenspraak met de patiënt kan de implantoloog er voor kiezen om gebruik te maken van computergestuurde digitale technieken die nog (geautomatiseerd) preciezer waarborgen. Wij werken met het systeem van SimPlant.

Tijdens deze intake houden we alvast rekening met uw wensen als klant. Zo kijken we naar uw persoonlijke wensen van hoe u wilt dat de kleur van de tanden wordt (extra wit, of een natuurlijke kleur), zo ook de vorm en positie van het All on 4 (All on four) gebit. 

de behandeling

Na de planningsfase komt de behandeling. Eerst worden indien nodig tanden getrokken (tanden trekken wordt alleen gedaan als het om niet-gezonde tanden gaat die geen functie meer in de mond hebben).

Daarna worden de implantaten direct in de gaten van de extracties geplaatst. Het kan zijn dat het nodig is om de wonden nog wat te verwijden of op te vullen. Het genezingsproces rondom de All on 4 (All on four) implantaten gaat even snel als dat er geen implantaten zouden zijn geplaatst. 

Meteen daarop wordt de tijdelijke brug geplaatst. De brug is tijdelijk, omdat in veel gevallen de vaste brug nog moet worden gemaakt in het laboratorium. De brug kan worden gecementeerd of geschroefd. De voordelen van schroeven zijn dat de brug niet kan gaan verschuiven. De tijdelijke brug is gemaakt van acryl. Dit is stevig materiaal, waarmee u nog dezelfde dag kan eten!

All on 4

Genezingsproces implantaten

U moet rekening houden met een genezingsperiode van ongeveer een maand. Hierna worden er opnieuw foto’s gemaakt om te kijken hoe ver en hoe goed de implantaten zijn aangeslagen in uw mond. Indien alles in orde is wordt de permanente brug op de implantaten geplaatst. Deze worden vast geschroefd of gecementeerd. De laatste aanpassingen zullen gedaan worden en dan heeft u uw nieuwe All on 4 (All on four) gebit op implantaten!

Tijdens de behandeling en na de behandeling heeft u vrijwel geen pijn. Wij maken gebruik van medicijnen en verdovingsmiddelen die u pijn besparen en het genezingsproces versnellen. Na de behandeling kunt u meteen uw dagelijkse bezigheden oppakken.

De behandeling wordt al 12 jaar over de hele wereld uitgevoerd. Uit de gegevens van tienduizenden patiënten blijkt dat de behandeling slaagt in 97,8% van de gevallen, dat erg hoog is. De slagingskans kan nog verhoogd worden in de handen van een hiervoor bevoegde arts. In het zeldzame geval dat een implantaat mislukt, is het eenvoudig om dit uit te nemen, en een nieuw implantaat in te brengen. Mocht dit nodig zijn, dan wordt het nieuwe implantaat kosteloos geplaatst. Houdt u rekening met een genezingstijd van 3 à 4 maanden.

voor wie is deze behandeling bedoeld?

Tijdens een intakegesprek zal er een inventarisatie gemaakt worden van de huidige staat van uw tandvlees en het kaakbot. Als Dr. Nashat Gara de huidige staat van uw mond/gebit heeft beoordeeld zullen de vervolgstappen besproken worden. Zo wordt er gekeken of een All on 4 behandeling voor u geschikt is.

All on 4 is een uitstekende keuze voor mensen die veel tanden en/of kiezen missen of veel tanden hebben moeten laten trekken. In de meeste gevallen kunt u terecht voor een All on 4.

All on 4

Kosten van de behandeling

De kosten van de all on 4 (all on four) methode zijn verschillend. Afhankelijk van de staat van uw gebit/mond, wordt er gekeken naar hoeveel kiezen/ tanden getrokken moeten worden. En of er vier of zes implantaten nodig zijn.  De All-on-4 bespaart u aan de ene kant allerlei uitgaven die nodig zijn bij een traditionele behandeling met implantaten. Aan de andere kant is de techniek ingewikkelder dan bij gewone implantaten, en daarom valt dit duurder uit. Zie het als een investering in uw gezondheid, en is onder andere geschikt voor mensen die kwaliteit verlangen. Bij ons betaalt u voor een all on 4 vast gebit van porselein ( niet acryl ) beduidend minder dan elders! Vraag ons om consult voor een begroting.

Veelgestelde vragen All on 4

 

Wat is All on 4?

All on 4 is een vast gebit op 4 implantaten. Deze behandeling is uniek omdat het gebit echt vast gezet wordt voor altijd, alsof u uw eigen tanden weer heeft.

Dus geen gerommel meer met het in- en uitnemen van het gebit. Dit zorgt ervoor dat u weer zorgeloos kunt eten, lachen. U ervaart het gemak alsof u uw eigen natuurlijke tanden weer heeft.All on 4

 

Wat zijn de kosten voor een All on 4 of een All on 6 behandeling?

Tandzorg en vooral als het gaat om behandelingen met implantaten is het heel lastig om tarieven te geven. Er bestaat niet zoiets als een ‘standaard’ behandeling.

Zonder dat u bij ons voor een consult bent geweest is niet duidelijk of er nog eigen tanden en kiezen zijn, hoe uw gebit en kaakbot ervoor staat én wat voor wensen u heeft m.b.t. de uiteindelijke oplossingen en resultaten.
Vandaar dat een individuele begroting pas wordt opgesteld na het consult. 
U kunt hier de algemene tarieven voor de implantaten bekijken:
Tarieven Implantaten 2021

Wordt de All on 4 / All on 6 behandeling vergoedt door de zorgverzekeraar?

In meeste gevallen wordt dit niet vergoed door de zorgverzekering. Indien u een aanvullende verzekering hebt voor tandheelkundige zorg, is het mogelijk dat uw zorgverzekeraar een vergoeding (gedeeltelijk) uitkeert.

 

Is de All on 4 behandeling pijnlijk?

De behandeling is vrijwel pijnloos. Bekijk de ervaringen van onze cliënten.
Heeft u angst voor de tandarts? Wij werken  ook met een roesje. Wij hebben voor de patiënten die echt angst hebben is er speciale begeleiding.

Hoewel de meeste van onze behandelingen volgens onze patiënten als pijnloos worden ervaren, biedt Vast Gebit In 1 Dag behandelingen onder narcose aan.

 

Wat is het verschil tussen All on 4 of All on 6?

Het verschil is dat in sommige gevallen het kakkbot of de mond er dusdanig aan toe is dat er in plaats van 4 implantaten, 6 implantaten nodig zijn om het gebit vast te zetten.
Dus in plaats van een gebit op 4 implantaten, krijg je een gebit op 6 implantaten.

 

Wat is het verschil tussen een kunstgebit /klikgebit of een All on 4?

Het verschil tussen een All on 4 gebit of een kunstgebit/of klikgebit is dat je het gevoel van je eigen gebit ervaart. Dit komt onder andere doordat een All on 4 gebitsprothese geen gehemelte heeft, het zit vast geschroefd op de implantaten.

Bij een kunstgebit zit het gebit los in de mond, bij een klikgebit moet je het gebit steeds uitnemen om te reinigen. Doordat het gebit vastzit en geen gehemelteplaat heeft heb je meer smaak en meer het gemak om van alles te eten, en je gebit te reinigen als je eigen gebit. Dus geen voedselresten meer onder het gehemelte.

 

Hoe ervaren mensen de All on 4 behandeling?

U kunt kijken voor de resultaten van de behandelingen op before and afters. Ook kunt u bekijken wat de patiënten zelf vertellen over de behandeling in deze video reviews, review pagina.

PATIËNTEN OVER ONS

Direct consult aanvragen voor een all on 4 behandeling?

Contact

Groest 71-3,
1211 EA Hilversum