Logo Vast Gebit In 1 Dag

ons team

Nashat - Vast Gebit In 1 Dag

Dr. Nashat Gara - tandarts-implantoloog

Geboren in Israël, volgde zijn opleiding aan de universiteit van Frankfurt en specialiseerde zich in orale chirurgie. Hij is pionier in implantologie en heeft al duizenden patiënten behandeld.

Door zijn jarenlange ervaring en handigheid met verschillende toepassingen kan hij de behandeltijd flink verkorten en is de slagingskans van zijn ingrepen meer dan 95%.
Veel patiënten die, vanwege de complexiteit van de behandeling, bij andere praktijken niet behandeld konden worden, heeft Nashat wél kunnen helpen. 
Hij wil dat zijn patiënten na afloop van de behandeling blij naar huis gaan, met een perfecte glimlach. lees meer over Dr. Gara

Hayat - Vast Gebit In 1 Dag

Hayat Boulidam - KliniekManager

Door haar ruime ervaring als tandartsassistente en kliniekmanager runt Hayat niet alleen de gehele tandartspraktijk, maar weet zij ook exact waarover zij praat.

Als vast aanspreekpunt informeert zij elke patiënt uitgebreid over wat de behandeling inhoudt, welke stappen genomen gaan worden en wat de kosten zijn. Zij heeft hart voor haar patiënten en behandelt iedereen met warmte, geduld en aandacht. Van de meest simpele controle tot de meest ingewikkelde tandheelkundige operatie.

Hayat staat voor alle patiënten klaar. Zij vindt het fijn een spin in het web te zijn en is een mensen-mens.

Astrid - Vast Gebit In 1 Dag

Astrid - Stoelassistent

Ik ben Astrid getrouwd en moeder van 3 kinderen. Ik heb het erg naar mijn zin en het team voelt voor mij als een grote familie.

Ik ondersteun de tandarts en implantoloog bij hun werkzaamheden. Het werk is erg afwisselend en dat maakt het ook zo leuk.
Ik wordt er ook altijd weer blij van om te zien hoe blij of emotioneel mensen kunnen worden als ze na het plaatsen van implantaten weer naar huis gaan met een heel nieuw mooi gebit in 1 dag of als er iemand van zijn pijn afgeholpen is.
Ik hoop u ook bij ons in de praktijk te mogen verwelkomen.

Franca - Vast Gebit In 1 Dag

Franca - balieassistent

Mijn naam is Franca en werkzaam als balieassistente “het gezicht van de praktijk” Ik zorg voor het reilen en zeilen van de receptie dat ik met veel plezier uitvoer.

Het is een mooi en zeer afwisselend beroep omdat ik met veel verschillende mensen in aanraking kom en het doet mij goed als ik de patiënten tevreden en met glimlach naar huis zie gaan. Het team waarmee ik samenwerk voelt meer als mijn familie dan alleen collega’s. Ik ben dan ook ontzettend blij dat ik bij Vast Gebit In 1 Dag mag werken.

Ervaringen

Bekijk hieronder een van onze video testimonials

Video ervaring All on 4
Video afspelen

Voor meer testimonials kunt u de video ervaringen pagina bekijken:

PATIËNTEN OVER ONS

Meer weten over
vast gebit in 1 dag?

Contact

Groest 71-3,
1211 EA Hilversum