Logo Vast Gebit In 1 Dag

over ons

de hoogste norm

Wij streven ernaar de hoogste norm te bieden op het gebied van persoonlijke gebitsverzorging en zo te zorgen voor de kwaliteitstandheelkunde die onze patiënten verdienen. We zorgen voor een alomvattend behandelplan en gebruiken herstellende en cosmetische tandheelkunde om de voor u optimale gebitstoestand te bereiken. Als er spoedeisende hulp nodig is, zullen we er alles aan doen om u zo snel mogelijk te zien en te behandelen.

Opvoeding en preventie

In onze praktijk geloven wij er heilig in dat preventieve zorg en opvoeding de sleutels zijn tot optimale gebitsgezondheid. Wij streven ernaar om ”gebitsgezondheid”  te leveren, in tegenstelling tot ”het behandelen van ziekte”. Daarom doen wij uitgebreid onderzoek – bekijken de algehele gezondheidstoestand van uw tanden en tandvlees, doen eventueel onderzoek naar mondkanker en nemen zo nodig Röntgenfoto′s. We weten ook dat regelmatig tandenpoetsen, flossen, sealen en fluoride er allemaal voor zorgen om ziekten van het gebit te voorkomen. Niet alleen zijn wij gericht op de schoonheid van uw gebit, wij hebben ook oog voor uw gezondheid. Kennisname van uw medische dossier kan ons helpen om geïnformeerd te blijven over uw algehele gezondheid, eventuele nieuwe medicijnen en ziekten die invloed zouden kunnen hebben op de gezondheid van uw gebit.

veiligheid voor alles

Het voorkomen van infecties is in onze kliniek ook zeer belangrijk. Om onze patiënten en onszelf te beschermen worden er strikte procedures gevolgd voor sterilisatie en tegengaan van kruisbesmetting volgens de hoogst mogelijke norm.

Training en deskundigheid
Als tandheelkundig team willen we dat u erop kunt vertrouwen dat we uitstekend getrainde en ervaren medici zijn. Wij zijn er trots op om u de zorg te geven die uw glimlach gezond houdt. Om u de best mogelijke service en resultaten te geven, leren we voortdurend bij. We zijn aanwezig bij lezingen en bijeenkomsten op het gebied van tandheelkunde, wonen congressen bij om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken, de nieuwste producten, de nieuwste instrumenten die een moderne tandartspraktijk kan gebruiken om uitmuntende tandheelkunde te leveren. Verder zijn we lid van verschillende tandartsenassociaties om ons te helpen op de hoogte te zijn van de nieuwste veranderingen en aanbevelingen in ons vak.

een positieve ervaring

Het bouwen van een vertrouwensrelatie met onze patiënten door ieder van hen als bijzonder individu te benaderen, is van het grootste belang voor ons succes. Wij begrijpen hoe ongemakkelijk sommige patiënten zich kunnen voelen over hun tandartsbezoeken en hoe wij ervoor kunnen zorgen dat dit anders wordt door er een ontspannen en positieve ervaring van te maken. Ons hele team is toegewijd om uw bezoeken zo comfortabel en aangenaam mogelijk te maken. Wij danken u dat u ons in staat stelt om voor uw gebit te zorgen en zien ernaar uit u van dienst te zijn. Maak vandaag nog een afspraak.

Reviews

Bekijk hieronder een van onze video testimonials.

Implantaten vast gebit in 1 dag
Video afspelen

Voor meer testimonials kunt u de video review pagina bekijken:

PATIËNTEN OVER ONS

meer weten over vast gebit in 1 dag?

Contact

Groest 71-3,
1211 EA Hilversum