Logo Vast Gebit In 1 Dag

Behandelingen

All on 4

Vast Gebit In 1 Dag is gespecialiseerd in implantaatbehandelingen. De All on 4 methode is één van onze expertises. Ons doel is het nabootsen van het natuurlijke gebit, zowel in het uiterlijk als in functionaliteit. Van een ontbrekende tand tot een volledig tandeloze kaak: voor elk gebitsprobleem hebben wij een implantaatoplossing. En dat in één dag!

All on 6

Het team van Vast Gebit In 1 Dag is gespecialiseerd in implantaatbehandelingen. Eén van onze expertises is de All on 6 methode. Het doel van Dr. Nashat Gara en zijn team is het nabootsen van het natuurlijke gebit, zowel in het uiterlijk als in functionaliteit. Of u nou een ontbrekende tand of een volledig tandeloze kaak heeft: er is een implantaatoplossing voor iedereen. En dat in één dag!

implantaten

Wij hebben van implantologie onze specialiteit gemaakt. Het doel van onze behandeling is het zo goed mogelijk nabootsen van het natuurlijke gebit, bijvoorbeeld door een implantaat te plaatsen. Het gezonde gebit zo goed mogelijk nabootsen betekent dat het zowel qua uiterlijk als qua functionaliteit dient te lijken op een realistisch gebit. Zo kunt u weer breeduit glimlachen en genieten van het leven.

Narcose behandeling

Ongeveer twee op de vijf Nederlanders is bang voor de tandarts. Hiervan heeft twaalf procent extreme angst voor een tandartsbezoek. Hoewel de meeste van onze behandelingen door onze patiënten als pijnloos worden ervaren, biedt Vast Gebit In 1 Dag behandelingen onder narcose aan.

Algemene tandheelkunde

De tandarts ziet de patiënt vaak als eerste. Hij/zij onderzoekt, stelt diagnoses, maakt behandelplannen en behandelt gebitten. De tandarts zorgt ervoor dat ziekten en afwijkingen van het gebit zoveel mogelijk worden voorkomen. Daarnaast behandelt de tandarts ziekten en afwijkingen van het gebit. De patiënt houdt zo een goede mondgezondheid en de functies in het mond- en kauwstelsel worden zo lang mogelijk behouden.

kronen en bruggen

Een kroon is het zichtbare deel van de tand. Soms is het nodig om deze te vervangen. U krijgt dan een kunstkroon, welke het uiterlijk van een natuurlijke tand benadert door het gebruik van het imitatiemateriaal porselein. Dankzij dit duurzame materiaal en de kundigheid van de tandartsen van Vast Gebit In 1 Dag, kunt u weer volop glimlachen.

Facings

Een facing is bedoeld voor mensen die graag hun gebit willen verfraaien. Oneffenheden zoals spleetjes en scheefstaande tanden kunnen worden hersteld door schildjes aan te brengen op de tand. De facings worden voornamelijk voor de voortanden gebruikt. Door een porseleinen laagje aan te brengen, kan de tandarts van Vast Gebit In 1 Dag uw gebit het uiterlijk geven dat u wenst.

Second opinion

Een second opinion is een tweede mening van een onafhankelijke tandarts over een gebitssituatie of een behandelplan, waarover een eerste mening (van je eigen tandarts) al bekend is. Het gaat hierbij niet om een tweede mening over een reeds uitgevoerde behandeling.

Ervaringen

Bekijk hieronder één van onze video testimonials.

Video ervaring all on 6
Video afspelen

Voor meer video testimonials kunt u de video review pagina bekijken.

PATIËNTEN OVER ONS

direct een consult aanvragen voor een all on 4 behandeling?

Contact

Groest 71-3
1211 EA Hilversum