Logo Vast Gebit In 1 Dag

Narcose behandeling

Narcose behandeling - Vast Gebit In 1 Dag
Video afspelen over Narcose behandeling - Vast Gebit In 1 Dag

Behandeling onder narcose
Ongeveer twee op de vijf Nederlanders is bang voor de tandarts, waarvan 12 procent extreme angst heeft voor een bezoek. Hoewel de meeste van onze behandelingen volgens onze patiënten als pijnloos worden ervaren, biedt Vast Gebit In 1 Dag behandelingen onder narcose aan.

Soorten verdoving

  • Plaatselijke verdoving; dit is in de meeste gevallen voldoende.
  • Sedatie; de patiënt neemt een kalmeringsmiddel voor de transplantatie. Hierdoor komt de patiënt in een roes.
  • Intraveneuze sedatie; deze wordt alleen toegediend door een anesthesist. De hartslag en het zuurstofniveau in het bloed worden in de gaten gehouden.
  • Algemene anesthesie (narcose); op verzoek van de patiënt. Ook narcose gebeurt onder toezicht van een anesthesist.

De Narcose behandeling

Het is gebruikelijk om bij ingrepen die als pijnlijk kunnen worden ervaren, een plaatselijke verdoving te geven. Wanneer u het prettig vindt, en dit verantwoord is, kan u ook onder sedatie (een roes) of narcose worden gebracht voor de behandeling.
Een narcose is in principe niet nodig, want u zult geen pijn voelen tijdens de behandeling. En mocht u toch last ervaren, dan stoppen wij de behandeling en zoeken direct een passende oplossing door bijvoorbeeld de plaatselijke verdoving te vergroten.

Wat zijn de ervaringen met narcose en andere soorten verdoving?

Onze patiënten vertellen ons dat ze geen pijn hebben gehad. Het valt ze meestal reuze mee. Pijn is echter relatief en verschilt van patiënt tot patiënt. De implantoloog zal al het mogelijke doen om het de patiënt zo makkelijk mogelijk te maken tijdens en na het implanteren. Natuurlijk gebeurt de ingreep onder verdoving. Er zijn verschillende soorten anesthesie, zoals een plaatselijke verdoving. Het hangt af van de patiënt en van de behandeling welke soort verdoving er wordt gekozen.

Waar moet u op letten bij een narcose behandeling?

Een behandeling onder narcose wordt in de meeste gevallen niet vergoed. Daarnaast zal u vóór uw behandeling moeten aangeven dat u met een sedatie of onder narcose behandelt wilt worden, zodat wij een anesthesist kunnen inschakelen en de anesthesie (verdoving) kunnen bestellen. Bespreek uw wensen omtrent de verdoving dus van tevoren met uw tandarts.
Zo kunnen wij van Vast Gebit In 1 Dag de behandeling zo prettig mogelijk laten verlopen, zodat u weer breeduit kunt glimlachen!

Ervaringen

Bekijk hieronder een van onze video testimonials

Video ervaring all on 4
Video afspelen

Voor meer testimonials kunt u de video ervaringen pagina bekijken:

PATIËNTEN OVER ONS

meer informatie over de narcose
behandeling van vast gebit in 1 dag?

Contact

Groest 71-3,
1211 EA Hilversum