Logo Vast Gebit In 1 Dag

Dr. nashat gara

Nasat Vast Gebit In 1 Dag

Tandarts-specialist / implantoloog

Dr. Nashat Gara en zijn team zijn specialisten op het gebied van implantologie.
Dr. Gara is een internationaal erkend expert in deze tak van de tandheelkunde.
Om zijn kwaliteiten te verbeteren nam hij deel aan verschillende professionele trainingen
en opleidingen in onder meer Israël, Oostenrijk, Duitsland en de Verenigde Staten.
Hij is tevens directeur van een aantal praktijken in het buitenland.
Door zijn jarenlange ervaring in binnen- en buitenland bent u verzekerd
van de beste behandeling door een kundig specialist.
Het slagingspercentage bij Dr. Gara van een implantaatbehandeling ligt zelfs iets hoger
dan het landelijke gemiddelde van 95%.

Bij Vast Gebit In 1 Dag krijgen patiënten:

  • Zorg op maat door betrokken en ervaren tandartsen en implantologen;
  • De nieuwste technieken op tandheelkundig gebied;
  • Geavanceerde kennis van implantaatbehandelingen;
  • Zorgzaamheid en intensieve begeleiding;
  • Vijf jaar garantie op alle tandheelkundige materialen.

Wat kan Dr. Nashat Gara u bieden?

Heeft u geen tanden meer? Is uw tandvlees ziek? Heeft u nog maar weinig kaakbot? Dr. Nashat Gara kent revolutionaire oplossingen die zelfs de meest hopeloze gevallen met succes weten te behandelen. Binnen een zeer korte tijd kan een select team aan tandartsen, chirurgen en implantologen u aan een volledig nieuw gebit helpen. Twee van die revolutionaire oplossingen zijn de all on 4 en de all on 6 behandelingen. Dit zijn behandelingen waarbij vier of zes implantaten in uw kaak worden geplaatst, wat het fundament vormt voor een volledige gebitsprothese. Deze prothese is permanent en de plaatsing is pijnloos. Desondanks kunt u kiezen voor een behandeling onder narcose. Naast deze revolutionaire behandelingen is het ook mogelijk implantaten te zetten die één of meerdere tanden vervangt, of de basis leggen voor bijvoorbeeld een kroon of een brug. En dat alles in één dag!

Een persoonlijke aanpak in een prettige sfeer

Vast Gebit In 1 Dag behoort tot de meest moderne praktijken voor esthetische tandheelkunde en implantaatbehandelingen in Nederland. Dr. Nashat Gara deelt zijn werkwijze: “Voor iedere nieuwe patiënt trek ik veel tijd uit om degene te leren kennen.
Ik wil altijd weten waarom iemand hiervoor nog nooit iets aan zijn of haar gebit heeft gedaan. En waarom diegene nu toch heeft besloten om er iets aan te doen. Tijdens een vertrouwelijk gesprek vertel ik verder wat alle mogelijkheden zijn om zijn of haar specifieke probleem op te lossen. Ik laat verder onze geavanceerde behandelingswijzen zien zodat diegene zich geen zorgen maakt over de afloop die altijd hetzelfde is: een geweldig mooi, volledig nieuw gebit.”

Wat kan Dr. Nashat Gara u bieden?

Heeft u geen tanden meer? Is uw tandvlees ziek? Heeft u nog maar weinig kaakbot? Dr. Nashat Gara kent revolutionaire oplossingen die zelfs de meest hopeloze gevallen met succes weten te behandelen. Binnen een zeer korte tijd kan een select team aan tandartsen, chirurgen en implantologen u aan een volledig nieuw gebit helpen. Twee van die revolutionaire oplossingen zijn de all on four en de all on six behandelingen. Dit zijn behandelingen waarbij vier of zes implantaten in uw kaak worden geplaatst, wat het fundament vormt voor een volledige gebitsprothese. Deze prothese is permanent en de plaatsing is pijnloos. Desondanks kunt u kiezen voor een behandeling onder narcose. Naast deze revolutionaire behandelingen is het ook mogelijk implantaten te zetten die één of meerdere tanden vervangt, of de basis leggen voor bijvoorbeeld een kroon of een brug. En dat alles in één dag!

Een persoonlijke aanpak in een prettige sfeer

Dr. Nashat Gara deelt zijn werkwijze: “Voor iedere nieuwe patiënt trek ik veel tijd uit om degene te leren kennen. Ik wil altijd weten waarom iemand hiervoor nog nooit iets aan zijn of haar gebit heeft gedaan. En waarom diegene nu toch heeft besloten om er iets aan te doen. Tijdens een vertrouwelijk gesprek vertel ik verder wat alle mogelijkheden zijn om zijn of haar specifieke probleem op te lossen. Ik laat verder onze geavanceerde behandelingswijzen zien zodat diegene zich geen zorgen maakt over de afloop die altijd hetzelfde is: een geweldig mooi volledig nieuw gebit.”

Ervaringen

Bekijk hieronder een van onze video testimonials

Video ervaring vast gebit in 1 dag
Video afspelen

Voor meer testimonials kunt u de video review pagina bekijken:

Wilt u weten wat Dr. Gara voor u kan beteken?

Contact

Groest 71-3,
1211 EA Hilversum