Logo Vast Gebit In 1 Dag

Nieuw gebit op implantaten

Nieuw gebit op implantaten

WAAROM EEN NIEUW GEBIT OP IMPLANTATEN?

Wilt u een nieuw gebit op implantaten? Vastgebit in  1 dag heeft hier verschillende mogelijkheden voor, zoals de All on 4/ All on four en de All on 6/ All on six behandeling. De All on 4/ All on four is een unieke methode met een vast gebit dat vastgezet wordt op 4 implantaten. De All on 6/ All on six behandeling is een vast gebit op 6 implantaten. Soms word er dus 6 implantaten gebruikt i.p.v. vier, dat ligt aan de huidige staat van uw mond/gebit. 

De voordelen van dit vaste gebit op implantaten zijn:

  • Een pijnloze behandeling (ook geen na pijn)
  • De behandeling is in 1 dag
  • Het gevoel van eigen tanden terug
  • Geen vervelende gehemelteplaat 
  • U wordt vakkundig begeleid door ons team
  • Alleen kwalitatieve materialen
  • Nooit meer schamen voor een slecht gebit
  • Ook geschikt voor een tandeloos of verwaarloosd gebit

Dus bent u op zoek naar een vast gebit op implantaten? Wij helpen u graag verder! Bel ons of neem contact op via het contactformulier op de website. 

Meer weten over all on 4 blijvend gebit?

Procedure nieuw gebit op implantaten

Wij kijken bij uw eerste consult naar de staat van uw huidig gebit/mond. Aan de hand van scans die gemaakt worden van uw gebit en door dr Nashat Gara worden bekeken, wordt er beoordeeld welke implantaat oplossing het beste bij uw mond past!

All on 4 is een unieke procedure, dit houdt in dat u vier implantaten in uw kaak krijgt. Deze implantaten vormen het fundament voor een volledig, op maat gemaakt gebit. Het implantaat vervangt uw tandwortel en groeit stevig vast in het kaakbot. Op de implantaten plaatst dr Nashat Gara een tijdelijke brug van acryl; deze wordt op de implantaten geschroefd en blijft voor een korte tijd in de mond totdat de weefsels rondom de implantaten geheeld zijn.

Bij een All on 6 behandeling legt dr. Nashat Gara met zes implantaten de basis voor de prothese. Deze implantaten zijn schroeven die in het kaakbot worden vastgeschroefd. Dit klinkt heftig, maar hier voelt u niets van. Op deze schroeven wordt het op maat gemaakte gebit geplaatst. Na enkele maanden is de implantaat vergroeit met het bot. Al in de tussentijd met het noodgebit kunt u gewoon eten en ervaart u geen pijn. 

Tijdens de behandeling en na de behandeling heeft u vrijwel geen pijn. Wij maken gebruik van medicijnen en verdovingsmiddelen die u pijn besparen en die ook het genezingsproces versnellen. Na de behandeling kunt u meteen uw dagelijkse bezigheden oppakken.

Het gevoel van een nieuw gebit op implantaten is alsof u het eigen gebit terug heeft. U kunt weer lachen, eten en gewoon doen wat u voorheen ook deed met uw eigen gebit. 

Nadat uw nieuw gebit op implantaten is geplaatst zult u ervaren dat u gewoon weer kunt eten en lachen. Geen verschuivingen of vervelende toestanden, maar gewoon het gevoel van uw vertrouwde gebit!

voor wie is deze behandeling bedoeld?

Door een slechte mondgezondheid kan iemand pijn hebben en bijvoorbeeld niet genoeg voeding tot zich nemen, wat slechte gevolgen heeft voor de gezondheid.

Ook kunnen mensen zich heel erg schamen voor een slecht gebit of een kunstgebit. Dragers van een kunstgebit kunnen daarom overwegen over te gaan op een volledig nieuw gebit door bijvoorbeeld een All on 4 behandeling. Deze behandeling is ook geschikt voor mensen die meerdere tanden missen, of van wie de toestand van de mond te veel verwaarloosd is.

In het geval dat er nog bruikbare, gezonde tanden in de kaken aanwezig zijn, kunnen deze worden geïntegreerd in het systeem. Ook is het mogelijk om voor het beste esthetische en functionele resultaat combinaties te maken met andere implantaatbehandelingen, en Vast Gebit In 1 Dag kan deze ook in een enkele dag uitvoeren.

Het All on 4 (All on four) gebit waarborgt een natuurlijke restauratie die er mooi en echt uitziet.

Na de behandeling kan u weer stralend glimlachen met een gebit dat er net zo natuurlijk uitziet als een echt gebit.

 

De behandeling wordt al 12 jaar over de hele wereld uitgevoerd. Uit de gegevens van tienduizenden patiënten blijkt dat de behandeling slaagt in 97,8% van de gevallen, wat erg hoog is. De slagingskans kan nog verhoogd worden in de handen van een hiervoor bevoegde arts. In het zeldzame geval dat een implantaat mislukt, is het eenvoudig om dit uit te nemen, en een nieuw implantaat in te brengen. Mocht dit nodig zijn, dan wordt het nieuwe implantaat kosteloos geplaatst. Houdt u rekening met een genezingstijd van 3 à 4 maanden

 

Wilt u graag meer informatie over de procedure of heeft u andere vragen? Neem dan contact met Vast Gebit In 1 Dag via het formulier, stuur ons een mail of bel ons gerust even op.

Ga ook voor een stralende glimlach en kies voor het comfort van een vast gebit in één dag!.

Ervaringen

Bekijk hieronder een van onze video testimonials

Video ervaring all on 6
Video afspelen

Voor meer testimonials kunt u de video ervaringen pagina bekijken:

PATIËNTEN OVER ONS

Direct consult aanvragen voor een nieuw gebit op implantaten?

Contact

Groest 71-3,
1211 EA Hilversum