Logo Vast Gebit In 1 Dag

All on 4 onder Narcose

All on 4 onder narcose

WILT U EEN All ON 4 ONDER NARCOSE ONDERGAAN?

Vast Gebit in 1 dag is gespecialiseerd in diverse implantaatbehandelingen. All on 4 gebitsprothese valt onder onze expertise. Met All on 4 heeft u een vast gebit op implantaten. Ons doel is om een zo natuurlijk mogelijk gebit na te bootsen, in functionaliteit en uiterlijk.

Heeft u een ontbrekende tand of een volledig tandloos gebit? Voor elk gebitsprobleem bieden wij een implantaatoplossing. De All on 4 behandeling is pijnloos en kan onder gehele narcose bij ons. 

De behandeling word bij ons in de kliniek door specialisten verzorgd binnen 1 dag en eventueel onder narcose.
 

Wat zijn de voordelen van een all on 4 behandeling?

  • De behandeling is zo goed als pijnloos;
  • Behandeling in 1 dag;
  • Alleen kwalitatieve materialen, geen kunststof;
  • U kunt kiezen voor een behandeling onder narcose;
  • Geen gehemelteplaat, dus u behoudt uw volledige smaak;
  • Ons team is zeer ervaren en doet er alles aan om u op uw gemak te stellen;
  • Het All on 4 implantaat is op langere termijn goedkoper;
  • De behandeling heeft een slagingskans van 95%;
  • Vijf jaar garantie op het vaste gebit en implantaten;
  • Een vast gebit (All on 4/ All on four) op implantaten die niet verschuift 

Meer weten over all on 4 onder narcose?

de all on 4 onder narcose

Bent u van plan om uw hele gebit te laten vervangen? In dat geval kunt u kiezen voor All on 4 onder narcose. U kunt gebruik maken van de All on 4 onder narcose, bij het plaatsen van de implantaten.

Na het plaatsen beschikt u over een volledig vast en blijvend gebit met maar vier tandimplantaten. Het is een unieke behandeling en het houdt in dat er uiteindelijk 4 implantaten in uw kaak worden geplaatst. Dit vormt een goede basis voor een volledig op maat gemaakt gebit. Uiteindelijk vervangt het implantaat uw tandwortel en groeit de implantaat vast in het kaakbot. De tandarts plaats een tijdelijke brug van acryl op de implantaat.

De brug wordt op de implantaten geschroefd en blijft in de mond aanwezig, totdat de weefsels rondom de implantaten volledig geheeld zijn. Nadat dit goed verzorgd is beschikt u over een stevig verankerde tand. Er zullen geen verschuivingen plaatsvinden en de pijn die dit kan veroorzaken blijft u bespaard. Het gebit is blijvend en u heeft geen omkijken naar het in- en uithalen van uw gebitsprothese. 

KAN IK GEBRUIK MAKEN VAN ALL ON 4 ONDER NARCOSE?

Daar kunnen wij volmondig ja op zeggen. U kunt pijn ervaren door een slechte mondgezondheid, hierdoor lukt het niet om genoeg voeding tot u te nemen. Dit heeft gevolgen voor uw gezondheid. Ook schaamt u zich misschien wel over uw slechte gebit of over uw kunstgebit. Heeft u al overwogen om een All on 4 behandeling onder narcose te ondergaan, zodat u daarna beschikt over een volledig nieuw gebit? De all on 4 onder narcose is ook zeer geschikt wanneer u door omstandigheden meerdere tanden mist, of de mond enigzins verwaarloost is. Wanneer u nog beschikt over gezonde, bruikbare tanden dan worden deze gespaard en geïntegreerd in het systeem. Ook kunt u combinaties maken met andere implantaatbehandelingen en zo een functioneel en esthetisch resultaat boeken. Ook dit kan Vast Gebit In 1 Dag in enkel een dag uitvoeren. Het systeem van All on 4 waarborgt een natuurlijke restauratie die niet van echt is te onderscheiden.

Ervaringen

Bekijk hieronder een van onze video testimonials

Video ervaring all on 4
Video afspelen

Voor meer testimonials kunt u de video review pagina bekijken:

PATIËNTEN OVER ONS

Direct consult aanvragen voor een all on 4 onder narcose?

Contact

Groest 71-3,
1211 EA Hilversum