Logo Vast Gebit In 1 Dag

All on 6 gebit

All on 6 Gebit

WAT IS EEN ALL ON 6 VAST GEBIT OP IMPLANTATEN?

Overweegt u een All on 6 behandeling? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met name de All on 6 methode is onze expertise. Het doel van Dr. Nashat Gara en het Vast gebit team is het nabootsen van een zo natuurlijk mogelijk ogend gebit. Dit is zowel voor het uiterlijk van het gebit als in de functionaliteit van het gebit. Dr. Nashat gara en zijn team heeft voor elk gebit een implantaatoplossing, of u nou een volledig tandeloze kaak heeft of dat u 1 ontbrekende tand heeft. Wij kunnen dit in 1 dag voor u waarmaken!

Wat zijn de voordelen van een all on 6 behandeling?

  • De behandeling is zo goed als pijnloos
  • Het personeel doet er alles aan u op uw gemak te stellen
  • Het All on 6 implantaat is op langere termijn goedkoper
  • U kan kiezen voor een behandeling onder narcose
  • Het systeem bespaart de patiënt tijd en overbodig ongemak
  • Behandeling ook geschikt voor geslonken kaken
  • De behandeling heeft een slagingskans van 95%
  • U heeft vijf jaar garantie

Meer weten over all on 6 implantaten gebit?

de all on 6 behandeling

Het All on 6 systeem is ontwikkeld met technologische kennis die erop is gericht om een stevige, vaste en duurzame basis aan de tanden te geven zodat ze lang meegaan. Het systeem is de uitkomst van de beste ontwikkelingen die hebben plaatsgevonden op het gebied van implantaten in de laatste twintig jaar, en biedt een kwalitatieve en onmiddellijke vervanging voor verloren tanden en kiezen. 

Het bovengebit zit bij een All-On-6 vast aan zes implantaten in de bovenkaak en het ondergebit zit vast aan zes implantaten in de onderkaak. Bij all on six worden er zes implantaten in de onder- en/of bovenkaak geplaatst waarop een vaste brug (prothese) wordt vastgeschroefd. Door het unieke gebruik van maar 6 implantaten per kaak, heet de behandeling: All-On-6. Alle tanden van een kaak zitten vast aan 6 implantaten. Doordat het gebit op implantaten wordt vastgezet zit het zeer stevig vast in de mond en kan het niet bewegen, waardoor all on six het vertrouwde gevoel van de eigen tanden geeft. Wilt u graag meer informatie over de procedure of heeft u andere vragen? Neem dan contact met Vast Gebit In 1 Dag via het formulier, stuur ons een mail of bel ons gerust even op. Ga ook voor een stralende glimlach en kies voor het comfort van een vast gebit in één dag!

voor wie is de all on 6 behandeling bedoeld?

Het is van groot belang dat het tandvlees en het kaakbot in goede conditie en gezondheid verkeren, daarom is deze methode helaas niet voor iedereen geschikt.  Tijdens een intakegesprek zal er altijd een inventarisatie gemaakt worden van de huidige staat van uw tandvlees en het kaakbot. Hiermee beoordelen we of de All on 6 behandeling geschikt is voor u.

All on 6 is een uitstekende keuze voor mensen die veel tanden en/of kiezen missen of veel tanden hebben moeten laten trekken. Bij de All on 6 zit de prothese zeer vast in de mond en er wordt nauwelijks kunststof gebruikt. Hierdoor is de All on 6 nauwelijks te onderscheiden van echte tanden en voelt u niet tot nauwelijks verschil. Een zeer groot voordeel is dat dit een uitstekende oplossing is voor de lange termijn.Doordat de All on 6 prothese wordt vastgezet op implantaten, wordt het zeer stevig op zijn plek gehouden. Hierdoor is het bewegen van de prothese nauwelijks mogelijk.

Ervaringen

Bekijk hieronder een van onze video testimonials

Video ervaring All on 4
Video afspelen

Voor meer testimonials kunt u de video review pagina bekijken:

PATIËNTEN OVER ONS

direct consult aanvragen voor een all on 6 implantaten behandeling

Contact

Groest 71-3,
1211 EA Hilversum