Logo Vast Gebit In 1 Dag

Kunstgebit op implantaten

Een kunstgebit laten plaatsen in 1 dag

Heeft u meerdere tanden en/of kiezen verloren of laten trekken en bent u op zoek naar een snelle en duurzame oplossing om uw gebit weer compleet te maken? Dan bent u bij Vast Gebit In 1 Dag aan het juiste adres. Wij kunnen u helpen door een kunstgebit op implantaten in één dag bij u te plaatsen. Dit zorgt ervoor dat u weer een mooi en compleet gebit heeft en zonder zorgen kunt eten, praten en lachen.

Wij nodigen u graag uit om langs te komen voor een vrijblijvend intakegesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij uw gebit grondig onderzoeken, om te bepalen of implantaten voor u de juiste oplossing zijn, hoeveel implantaten nodig zijn (All On 4 of All On 6) en waar deze zullen worden geplaatst.

Verder zullen wij tijdens het intakegesprek al uw wensen in kaart brengen. Wij willen onder andere graag weten hoe uw droomgebit eruit ziet en hoe wit uw nieuwe tanden mogen worden, zodat wij hier rekening mee kunnen houden tijdens de realisatie van uw gebitsprothese op implantaten. Klik hieronder voor meer informatie of om direct een consult aan te vragen.

Wat zijn de voordelen van een kunstgebit op implantaten?

kunstgebit-op-implantaten

Voor en na een kunstgebit op implantaten

Bent u benieuwd wat een gebitsprothese om implantaten voor u kan betekenen? Hiernaast ziet u het gebit van één van onze patiënten voor en na de behandeling. Dr. Nashat Gara staat voor u klaar om u te helpen. De behandeling is binnen 1 dag klaar, waarna u kunt genieten van uw nieuwe gebit. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of vraag direct een consult aan.

Vo

Behandeling: Implantaten met een vaste brug

Ervaringen kunstgebit op implantaten

Bekijk hier de ervaringen van onze patiënten...

Luister hier naar het verhaal van één van onze patiënten. Mevrouw had een enorme angst voor de tandarts en ging het tandartsbezoek dan ook liever uit de weg. Dit heeft veel vervelende gevolgen voor haar gebit gehad. Uiteindelijk heeft mevrouw de stap genomen om contact met ons op te nemen.

Eenmaal in de praktijk hebben wij haar gebit onderzocht en haar uitgelegd wat wij voor haar konden betekenen. Tijdens haar vervolgafspraak in onze praktijk, hebben wij haar vriendelijk ontvangen en na een duidelijke uitleg van Dr. Nashat Gara hebben wij een vast gebit op implantaten bij haar geplaatst.

ervaringen-kunstgebit-op-implantaten
Video afspelen over ervaringen-kunstgebit-op-implantaten

Hoe werkt een kunstgebit op implantaten

U bent van harte welkom bij Vast Gebit In 1 Dag voor het laten plaatsen van een kunstgebit. Het grootste verschil met een klikgebit, is dat ons vaste gebit op implantaten vastzit in uw mond en dus niet kan worden uitgenomen. Het voordeel hiervan is dat u zich geen zorgen hoeft te maken dat het gebit los gaat zitten. Het gebit blijft mooi op zijn plek zitten, waardoor u met al het gemak kunt eten, praten en lachen.

Hieronder leggen wij stap voor stap uit hoe het proces eruit ziet:

  1. De intake: tijdens uw eerste bezoek aan onze praktijk maakt u kennis met onze implantoloog en zullen wij uw gebit onderzoeken en de mogelijkheden met u bespreken.
  2. De behandeling: als u ervoor kiest om een kunstgebit op implantaten te laten plaatsen, dan plannen wij een vervolgafspraak in. Tijdens deze afspraak zullen wij de implantaten plaatsen, waarop wij een tijdelijke brug bevestigen. Deze brug wordt uiteindelijk vervangen door uw gebitsprothese, die in de tussentijd wordt vervaardigd in het laboratorium.
procedure-kunstgebit-op-implantaten

De intake

De eerste stap is de intake. De intake helpt ons een beter beeld te krijgen van uw gebitssituatie en de mogelijkheden die er zijn om uw gebit op te knappen. Tijdens de intake zullen wij uw gebit onderzoeken door middel van digitale scans. Op basis van deze scans kan onze implantoloog bepalen hoeveel implantaten nodig zijn en waar deze zullen worden geplaatst.

Daarnaast zullen wij tijdens de intake uw persoonlijke wensen bespreken, zodat wij een kunstgebit kunnen vervaardigen dat volledig is afgestemd op uw voorkeuren. Wilt u hele witte tanden? Of juist een ‘normale’ kleur? Het is allemaal mogelijk. Op basis van uw wensen gaan wij voor u aan de slag.

Bent u benieuwd hoe de behandeling verloopt? Klik dan hier.

Meer weten over een kunstgebit op implantaten?

De behandeling

Na de intake volgt de behandeling. Het kan voorkomen dat u ongezonde tanden heeft, die geen functie in de mond meer hebben. Mocht dit het geval zijn, dan zullen deze eerst worden getrokken, waardoor er ruimte ontstaat voor de implantaten. Deze plaatsen wij direct in de gaten van de extracties.

De volgende stap is het plaatsen van de tijdelijke brug, welke op den duur zal worden vervangen door de gebitsprothese. Deze moet in de meeste gevallen nog worden gemaakt in het tandtechnisch laboratorium. Dit gebeurt op basis van de scans en uw persoonlijke voorkeuren.

De tijdelijke brug kan worden gecementeerd of vastgeschroefd. Het voordeel van het vastschroeven van de brug, is dat deze dan niet zal verschuiven. De brug wordt gemaakt van een stevig materiaal (acryl). Dit zorgt ervoor dat u dezelfde dat nog kunt eten.

kunstgebit-op-implantaten-plaatsen

Genezingsproces implantaten

Nadat de implantaten zijn geplaatst, heeft uw mond ongeveer een maand de tijd nodig om te genezen. Nadat uw mond is genezen, komt u langs in onze praktijk om foto’s te laten maken. Middels deze foto’s kunnen wij zien of en hoe goed de implantaten zijn aangeslagen in uw mond. Als alles er goed uitziet, dan is het tijd om de tijdelijke brug te verwijderen en uw permanente gebitsprothese op implantaten te plaatsen. Daarna is de behandeling voltooid en kunt u genieten van een prachtige, nieuwe lach!

Wist u dat… u geen pijn zult ervaren tijdens de behandeling? En dat er geen sprake is van napijn? Dit komt doordat wij gebruik maken van verdovingsmiddelen en medicijnen, waardoor u niets zult merken van de behandeling en bovendien sneller zult genezen. Zodra de behandeling erop zit, kunt u direct weer deelnemen aan uw dagelijkse activiteiten.

Vast Gebit In 1 Dag is gespecialiseerd in het plaatsen van kunstgebitten op implantaten. Hiermee hebben wij al veel patiënten blij mogen maken. Onderzoek heeft uitgewezen dat de behandeling in 97,8% van de gevallen slaagt. Dit percentage kan nog hoger uitvallen, wanneer de behandeling wordt uitgevoerd door een hiervoor bevoegde arts. Dr. Nashat Gara is een internationaal erkend expert en heeft jarenlange ervaring. Hij zorgt ervoor dat het proces in goede banen wordt geleid en u na de behandeling weer breeduit durft te lachen.

voor wie is deze behandeling bedoeld?

Wilt u weten of een kunstgebit op implantaten voor uw specifieke situatie de juiste oplossing is? Wij nodigen u graag uit om langs te komen in onze praktijk. Tijdens het intakegesprek zullen wij de huidige staat van uw gebit onderzoeken en de mogelijkheden bespreken.

Over het algemeen is een gebitsprothese op implantaten een uitstekende oplossing voor mensen die meerdere tanden en/of kiezen zijn verloren of hebben moeten laten trekken en op zoek zijn naar een snelle en duurzame manier om hun gebit weer compleet te maken.

Neem voor meer informatie of om een afspraak te maken gerust telefonisch contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

voorbeeld-kunstgebit-op-implantaten

De kosten van de behandeling

De kosten zijn variabel en kunnen per situatie verschillen. Zo zijn de kosten onder andere afhankelijk van hoeveel tanden/kiezen er moeten worden getrokken. Hoe meer tanden/kiezen er moeten worden getrokken, hoe hoger de kosten zullen uitvallen. Tijdens het intakegesprek laat onze implantoloog u weten hoeveel implantaten nodig zijn (4 of 6). Hoe meer implantaten moeten worden geplaatst, hoe hoger de kosten.

Een kunstgebit op implantaten is een duurzame investering in uw gezondheid die het voor veel mensen meer dan waard is. Het zorgt ervoor dat u weer met veel zelfvertrouwen kunt eten, praten en lachen. Wilt u graag een begroting ontvangen? Vraag dan gerust een consult aan en wij zullen u meer inzicht verschaffen in de kosten en de totstandkoming ervan.

Veelgestelde vragen All on 4

All on 4 is een vast gebit op 4 implantaten. Deze behandeling is uniek, omdat het gebit echt wordt vastgezet voor altijd. Het is net alsof u uw eigen tanden weer heeft.

Dus geen gerommel meer met het in- en uitnemen van uw gebit. Dit zorgt ervoor dat u weer zorgeloos kunt eten en lachen. U zult veel gemak ervaren en het gevoel hebben dat u uw eigen natuurlijke gebit weer heeft.

Het is lastig om tarieven te geven binnen de tandzorg. Vooral als het gaat om behandelingen met implantaten is dit erg lastig. Er bestaat niet zoiets als een ‘standaard’ tarief.

Voordat u bij ons bent langs geweest voor het consult, is het niet duidelijk of er nog eigen tanden en/of kiezen zijn, hoe uw gebit en kaakbot ervoor staan én wat voor wensen u heeft met betrekking tot de uiteindelijke oplossingen en resultaten.

Vandaar dat een individuele begroting pas wordt opgesteld na het consult. U kunt hier de algemene tarieven voor de implantaten bekijken:
Tarieven Implantaten 2021

In de meeste gevallen wordt dit niet vergoed door de zorgverzekeraar. Indien u een aanvullende verzekering voor tandheelkundige zorg heeft, is het mogelijk dat uw zorgverzekeraar een vergoeding uitkeert.

De behandeling is vrijwel pijnloos. Bekijk de ervaringen van onze cliënten. Heeft u angst voor de tandarts? Wij werken ook met een roesje. Daarnaast bieden wij speciale begeleiding aan patiënten die extreem veel angst voor de tandarts hebben.

Hoewel de meeste van onze behandelingen door onze patiënten als pijnloos worden ervaren, biedt Vast Gebit In 1 Dag behandelingen onder narcose aan.

Het verschil is dat het kaakbot of de mond er in sommige gevallen dusdanig aan toe is dat er 6 implantaten nodig zijn om het gebit vast te zetten, in plaats van 4 implantaten. Dus in plaats van een gebit op 4 implantaten, krijgt u een gebit op 6 implantaten.

Het verschil tussen een All on 4 gebit en een kunstgebit/klikgebit is dat u bij een All on 4 gebit het gevoel van uw eigen gebit ervaart. Dit komt onder andere doordat een All on 4 gebitsprothese geen gehemelte heeft. Het zit vastgeschroefd op de implantaten.

Bij een kunstgebit zit het gebit los in de mond en bij een klikgebit moet u het gebit steeds uitnemen om het te reinigen. Het All on 4 gebit zit vast en heeft geen gehemelteplaat. Hierdoor ervaart u een aantal voordelen. Zo heeft u meer smaak, is het gemakkelijker om te eten en kunt u uw gebit reinigen zoals u uw eigen gebit altijd heeft gereinigd. Dus geen voedselresten meer onder het gehemelte.

Voor de resultaten van de behandelingen, kunt u de before and afters bekijken. Ook kunt u bekijken wat de patiënten zelf vertellen over de behandeling in deze video reviews.

Suzanne Kox

Ik ben echt heel erg tevreden over de behandeling, over het personeel en de persoonlijke en vriendelijke manier waarop iedereen met mijn angst om is gegaan en ook echt leek te begrijpen dat het voor mij echt heel beangstigend was, en al helemaal met het eindresultaat!
Ik kan serieus echt alles eten wat ik normaal deed! En dat is toch echt een hele dankbare situatie!

5/5

Chris Goossens

Na 3 maanden de definitieve ingreep die slechts 1,5 uur duurde. Iedereen in mijn omgeving staat versteld hoe natuurlijk mijn lach weer is (vele mensen geloven niet eens dat het implants zijn!) maar nog veel beter, alles eten zonder zorgen, veel betere smaak en zo een natuurlijk gevoel dat ik echt vergeet dat dit implants zijn. Iedereen bij NGDent is vriendelijk, professioneel en begaan met de patient en zijn/haar situatie. Een echte aanrader!

5/5

Nel de Boer

Al met al heb ik nu een vaste prothese en mijn gebit is niet van echt te onderscheiden. Wij zijn nu vier en een halve maand verder en ik ben ontzettend blij en zo trots als een pauw met een brede glimlach van oor tot oor! Héél Hartelijk bedankt Dr. Nashat Gara en Uw professionele team

5/5

Direct een consult aanvragen voor een kunstgebit op implantaten?

Contact

Groest 71-3
1211 EA Hilversum