Logo Vast Gebit In 1 Dag

All on 6 implantaten

All on 6 implantaten

WAT IS EEN ALL ON 6 VAST GEBIT OP IMPLANTATEN?

Overweegt u een All on 6 behandeling? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met name de All on 6 methode is onze expertise. Het doel van Vastgebit In 1 Dag is het nabootsen van een zo natuurlijk mogelijk ogend gebit, zowel in het uiterlijk als in de functionaliteit. Wij hebben voor elk gebit een implantaatoplossing, of u een volledig tandeloze kaak heeft of dat u 1 ontbrekende tand heeft. Wij kunnen dit in 1 dag voor u waarmaken! 

Wat zijn de voordelen van een all on 6 behandeling?

  • De behandeling is zo goed als pijnloos
  • Het personeel doet er alles aan u op uw gemak te stellen
  • Het All on 6 implantaat is op langere termijn goedkoper
  • U kan kiezen voor een behandeling onder narcose
  • Het systeem bespaart de patiënt tijd en overbodig ongemak
  • Behandeling ook geschikt voor geslonken kaken
  • De behandeling heeft een slagingskans van 95%
  • U heeft vijf jaar garantie

Meer weten over all on 6 implantaten gebit?

de all on 6 behandeling

Geniet van het gevoel een nieuw gebit te hebben zonder maanden te hoeven wachten. Deze tandheelkundige implantaten zijn een realiteit geworden, door middel van het gebruik van de meest geavanceerde, minst schadelijke procedure om uw botkwaliteit te waarborgen. U hoeft niet langer vijf tot acht maanden te wachten totdat de implantaten stabiel genoeg zijn om een ​​nieuwe kroon, brug of volledig gebit te ondersteunen. Dr. Nashat Gara plaatst zes titanium implantaten zodanig in de kaak dat het bot ze omhult en op hun plaats houdt.

De implantaten die in het achterste deel van de kaak geplaatst worden, zijn gehoekt om maximaal voordeel te halen uit de bestaande botstructuur.

Zodra de implantaten stevig vastzitten, worden de abutments bevestigd, zodat de vervangende tanden kunnen worden vastgemaakt en aangepast voor maximaal comfort en functionaliteit. Zo heeft u weer een stralende lach in 1 dag!

voor wie is de all on 6 behandeling bedoeld?

De All on 6 implantaatbehandeling wordt aanbevolen voor patiënten met ontbrekende tanden in de hele boog. Het is ook bedoeld voor patiënten met gedeeltelijk ontbrekende tanden en die een volledig All on 6 implantaat wil krijgen door de bestaande tanden te vervangen. Het All on 6 proces biedt een stabiel, langdurig alternatief voor traditionele kunstgebitten.

Na de procedure moeten patiënten terugkomen voor controle bij dr. Nashat Gara. Vooral in de eerste drie maanden en vervolgens twee tot drie keer per jaar. Om complicaties of infecties te voorkomen, is het cruciaal om meteen contact op te nemen met uw tandarts als iets niet goed voelt.

Ervaringen

Bekijk hieronder een van onze video testimonials

Video ervaring impantaten
Video afspelen

Voor meer testimonials kunt u de video review pagina bekijken:

PATIËNTEN OVER ONS

direct consult aanvragen voor een all on 6 implantaten behandeling

Contact

Groest 71-3,
1211 EA Hilversum