Logo Vast Gebit In 1 Dag

Implantaten gebit in 1 dag

Implantaten gebit in 1 dag

Wat is een Implantaat?

Wij hebben van implantologie onze specialiteit gemaakt. Het doel van onze behandeling is het zo goed mogelijk nabootsen van een natuurlijk gebit, door bijvoorbeeld een implantaat te plaatsen. Het gezonde gebit zo goed mogelijk nabootsen betekend dat het zowel qua uiterlijk als functionaliteit lijkt op een realistisch gebit. Zo kan u weer breeduit glimlachen en genieten van het leven.

De voordelen van een implantaat op een rij

  • De behandeling is een korte procedure, de plaatsing gebeurd in één dag
  • U kan kiezen voor een behandeling onder narcose
  • U wordt behandeld door een zeer ervaren implantoloog
  • U kan gelijk eten en drinken
  • De behandeling is pijnloos
  • De slagingskans van een implantaatplaatsing is 95%

Meer weten over een implantaten gebit in 1 dag?

Waarom een implantaten gebit?

De kwaliteit van leven wordt grotendeels bepaald door de toestand van de mond. Door een slechte mondgezondheid kan een persoon bijvoorbeeld niet genoeg voedsel tot zich nemen. Dit heeft slechte gevolgen voor de algehele lichamelijke gezondheid. Ook kunnen mensen zich schamen doordat er een (deel van de) tand mist of omdat het gebit verwaarloost is. Wat de reden ook is, voor deze mensen is een implantaat zeer geschikt. Het is belangrijk dat u verder gezond bent, al betekend het hebben van een gezondheidsprobleem lang niet altijd dat een implantaat niet geplaatst kan worden. Vanwege ouderdom vergroten de kaakbijholtes zich, waardoor het beschikbare bot om te implanteren helaas zal afnemen. Er kan operatief ruimte gemaakt worden met kunstbot of lichaamseigen bot. Een oplossing is Bij Vast Gebit In 1 dag is het mogelijk kortere implantaten in het kaakbot te zetten, waardoor een operatie overbodig zal zijn.

voor wie is een implantaat bedoeld?

Een implantaat is een kunstwortel aan een kunsttand dat wordt geïmplanteerd in de plaats van een natuurlijke tand. De kunstwortel heeft de vorm van een schroef die wordt ingebracht in het kaakbot. Het implantaat bestaat uit drie delen: een titanium schroef, een opbouw dat uitsteekt boven het tandvlees, en een porseleinen kroon die wordt vervaardigd in het laboratorium en die over de opbouw wordt geplaatst. Titanium is een duurzaam materiaal en is biocompatibel, wat betekend dat het lichaam het niet afstoot en het stevig in het kaakbot vastgroeit. Dit vastgroeien kan enkele maanden duren, maar het proces is pijnloos en u kan gewoon eten. Mocht u ondanks alle voorzorg toch complicaties ervaren, neem dan contact met ons op en wij zorgen dat uw klachten verholpen worden.

Ervaringen

Bekijk hieronder een van onze video testimonials

Video ervaring all on 6
Video afspelen

Voor meer testimonials kunt u de video review pagina bekijken:

PATIËNTEN OVER ONS

direct consult aanvragen voor een implantaten gebit in 1 dag?

Contact

Groest 71-3,
1211 EA Hilversum