Logo Vast Gebit In 1 Dag

All on 4 belgië

All on 4 België

Een stralend Vast gebit in 1 dag!

Bent u woonachtig in België en wilt u ook een nieuw Vast Gebit In 1 Dag?  Bij Vast Gebit In 1 Dag kunnen wij een All on 4 (of All on 6) gebit bij u plaatsen binnen 1 dag. Dit gebeurt in onze kliniek in Hilversum in het midden van Nederland. Wij hebben reeds meerdere Belgische cliënten succesvol behandeld. Dus baalt u van uw gebit of heeft u last van een los kunstgebit en bent u op zoek naar een All on 4 behandeling die in 1 dag wordt uitgevoerd? In tegenstelling tot de meeste Belgische klinieken die een All on 4 behandeling aanbieden waarbij de totale behandeling vaak een jaar tot anderhalf jaar duurt, kan Vast Gebit In 1 Dag de totale behandeling binnen 3 maanden realiseren. Wij van Vast Gebit In 1 Dag vinden het belangrijk dat u snel van uw klachten af bent en realiseren de behandeling daarom in 1 dag.

Wat zijn de voordelen van een All on 4 (All on 6) behandeling?

 • Het is mogelijk om de behandeling in onze kliniek onder narcose te ondergaan;
 • Geen lange wachttijden;
 • De behandeling is vrijwel pijnloos, en u heeft geen last van napijn;
 • Er wordt gebruik gemaakt van kwalitatieve materialen, geen kunststof;
 • Geen gehemelteplaat, in tegenstelling tot een klikgebit, dus u behoudt uw volledige smaak en de gehemelteplaat zit niet meer in de weg;
 • Dr. Nashat Gara en zijn zeer ervaren team doen er alles aan om u op uw gemak te stellen;
 • Het All on 4 implantaat is op langere termijn voordeliger;
 • De behandeling heeft een slagingskans van 95%;
 • U heeft vijf jaar garantie op het vaste gebit en implantaten;
 • Niet meer bang zijn dat uw gebit los gaat;
 • Bij sterk geslonken kaken kan de All on 4 techniek ook worden toegepast, vaak zonder aanvullende ingrepen;
 • U kunt weer breeduit lachen en genieten met een stralende glimlach!

Benieuwd naar hoe de behandeling verloopt in onze kliniek?

In deze video krijgt u inzicht hoe een behandeldag in onze kliniek verloopt.
Deze dame uit België had enige angst en keek tegen de behandeling op. De behandeling door Dr. Nashat Gara is goed verlopen en zij vertelt aan het einde van de video hoe zij dit vanuit haar zijde heeft ervaren.

Meer weten over de all on 4 in belgië?

Deze 51 jarige patiënt uit België wist al een tijdje dat er veel tanden uit moesten maar kon zich wegens angst er niet toe zetten. Hij heeft het zo lang mogelijk geprobeerd uit te stellen tot er vanzelf tanden en kiezen afbraken. Hij had in België veel over onze praktijk gehoord en wou graag een afspraak.

Er is geconstateerd dat het beter was om de ontstoken elementen te verwijderen en na genezing te vervangen voor implantaten met vaste bruggen. Meneer is ondanks de zware behandeling enorm blij dat ie niet langer gewacht heeft en is trots op z’n mooie, nieuwe lach.

Ervaring van Dhr. Boe uit België

Behandeling: Implantaten met een vaste brug

Een vast gebit in 1 dag, dichterbij dan je denkt!

De kliniek van Vast Gebit In 1 Dag is gevestigd in Hilversum centraal in Nederland. Via de E19 en de A27  zijn wij prima te bereiken. Er is voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving van de kliniek.

Voor de afstand hoeft u het niet te laten, het is namelijk maar ongeveer 1 uur en 47 minuten rijden met de auto.

Ook is het mogelijk om met het openbaar vervoer te reizen. Vanaf Antwerpen Centraal is er een goede bus/ trein verbinding om in Hilversum te komen!

We heten u van harte welkom! De koffie staat voor u klaar!

Het eerste consult

Wanneer u heeft besloten de All on 4 te ondergaan plannen we eerst een consult.
Tijdens het consult worden er digitale scans gemaakt van uw gebit. De implantoloog beslist op basis van de scans waar de 4 implantaten (all on 4) geplaatst moeten worden. Tijdens het intakegesprek/ consult luisteren we graag naar u en houden we alvast rekening met uw wensen. Zo kijken we bijvoorbeeld naar uw persoonlijke
wensen. Wat voor kleur tanden vindt u mooi? (natuurlijk, wit, of extra wit). Ook is de vorm en de positie van het All on 4 gebit helemaal naar uw wens samen te stellen.

De behandeling in 1 dag

Nadat het consult heeft plaatsgevonden en u uw keuze heeft gemaakt om de All on 4 te ondergaan maken we een planning. Wanneer u een slechte tand of tanden heeft en deze tanden geen functie meer hebben in de mond is het belangrijk dat deze worden getrokken.

Wanneer de tanden zijn getrokken, worden de implantaten in de gaten van de extracties (getrokken tand(en) geplaatst. Daarna wordt de tijdelijke brug geplaatst. In de meeste gevallen moet de vaste brug nog worden gemaakt in het laboratorium en daarom is de brug tijdelijk. De brug kan worden geschroefd of gecementeerd. Wanneer u kiest voor geschroefd is een bijkomend voordeel dat de brug niet verschuift. De tijdelijke brug wordt gemaakt van acryl. Dit is een stevig materiaal. U kunt hier ook gewoon mee eten!

Na de all on 4 behandeling

Na de behandeling moet uw gebit genezen. Dit duurt ongeveer een maand. Na deze maand worden er weer foto’s gemaakt en wordt er gekeken naar de implantaten in uw mond. Wanneer het genezingsproces geslaagd is en de implantaten goed gesetteld zijn, wordt de permanente brug geplaatst. Daarna kunt u volop genieten van u
All on 4 gebit. Mensen met gezonde tanden, of die één of twee tanden missen, komen niet in aanmerking voor de
All on 4. Er bestaan gerichtere behandelingen met één of meer implantaten of kronen en/ of bruggen.

Wilt u graag meer informatie over de All on 4 of heeft u andere vragen?
Vul het formulier in, stuur ons een mail of bel ons gerust even op!

Wij gaan voor een stralende glimlach en een vast gebit in één dag. u ook?

Narcose behandeling - Vast Gebit In 1 Dag
Video afspelen

De All on 4 onder narcose voor patiënten uit belgië

Wij vinden het belangrijk dat u zich tijdens de behandeling op uw gemakt voelt. Zo hebben wij meerdere patiënten die een All on 4 onder narcose doen vanuit België. Daarom biedt Vast Gebit in 1 Dag de All on 4 onder narcose aan. De narcose wordt bij Vast Gebit in 1 dag uitgevoerd. U hoeft dus niet heen en weer te reizen naar een ziekenhuis en weer terug.
De behandeling en de narcose worden allebei uitgevoerd in onze kliniek in Hilversum. Hoewel de meeste behandelingen volgens onze patiënten als pijnloos ervaren worden, kiezen er toch patiënten voor de All on 4 onder narcose behandeling.

Vast Gebit In 1 Dag biedt verschillende soorten verdovingen aan:

 • Sedatie: de patiënt neemt voor de behandeling een kalmeringsmiddel in. Hierdoor komt de patiënt in
  een roes.
 • Plaatselijke verdoving: de patiënt wordt plaatselijk verdoofd. Meestal is dit voldoende.
 • Algemene anesthesie (narcose): wanneer de patiënt de behandeling graag onder narcose wil ondergaan is dit mogelijk onder toezicht van een anesthesist. (Dit word altijd gedaan door een ervaren Anesthesist)

Ervaringen

Bekijk hieronder een van onze video testimonials

Video ervaring vast gebit in 1 dag
Video afspelen

Voor meer testimonials kunt u de video review pagina bekijken:

PATIËNTEN OVER ONS

Direct consult aanvragen voor een all on 4 behandeling voor patiënten uit belgië

Contact

Groest 71-3,
1211 EA Hilversum